ΕΚΘΕΤΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ;



Πολλοί επώνυμοι προτιμούν να διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Έχουν κάτι να κρύψουν;
Το αληθινό δεν χρειάζεται βιτρίνα και σχολιασμό.Η ζωή βιώνεται δεν είναι για έκθεση.
Μην δίνετε τροφή για διαστρέβλωση ,αλλά να ζείτε δοξολογώντας τον θεό γιατί τα πάντα είναι δώρα Του. Κινδυνεύετε να ζείτε όπως θέλουν οι άλλοι. Ο καθένας καλείται να βρει τη δική του οδό προς την σωτηρία. Η οποιαδήποτε σύγκριση ή ομοιότητα της προσωπικής μας ζωής με τους άλλους μας εκτροχιάζει από την δική μας πορεία.
Τα τάλαντα,οι αδυναμίες είναι διαφορετικά για τον καθένα. Ας κοιτάξουμε τον δικό μας δρόμο και τότε θα ζούμε αρμονικά εν ενότητα και αγάπη. Όταν είμαστε χορτάτοι από τη δική μας πορεία δεν θα κοιτάμε το ξένο για να χορτάσουμε τη δίψα για ολοκλήρωση. Η ολοκλήρωση της προσωπικότητάς μας δεν μπορεί να επιτευχθεί αν είμαστε ξένοι της αγάπης του Θεού.Αργά ή γρήγορα τα σκοτεινά μας σημεία θα είναι το παγόβουνο που θα βουλιάξει την επιτυχία μας. Όποιος οικοδομήσει τη ζωή του στην άμμο ,μακριά από την Πέτρα που είναι ο Χριστός,στηριζόμενος αποκλειστικά στα δώρα ,όταν τα χάσει κινδυνεύει να χαθεί μαζί με τα δώρα του.
Επιλέγω να μην εκθέτω τη ζωή μου σημαίνει να μην γίνομαι αιτία να σκανδαλίσω τον πλησίον μου, είτε σκεπτόμενος πράγματα αναληθή για τον εαυτό μου είτε προκαλώντας τον να συσχετίσει τη ζωή του με τη δική μου ζωή. Η πορεία όλων είναι μοναδική και ανεπανάληπτη.
Λάθε βιώσας που έλεγαν σοφά οι αρχαίοι ή ο λόγος του Χριστού που τόνιζε να μην πουν το θαύμα ,μας φέρνει αντιμέτωπους με την προσοχή που πρέπει να έχει η πορεία μας στον κόσμο για να καταλήξει στο λιμάνι του Ουρανού. Εκεί θα δούμε αν ζήσαμε τιμώντας αληθινά το δώρο της ζωής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΣΕΥΧΗ

O έλεγχος των λογισμών και το θέλημα του Θεού